Om meg

 

Hei, du, og velkommen til min hjemmeside og blogg.

Jeg er en kreativ folkehelseentusiast født på midten av 80-tallet, bosatt i Telemark sammen med min samboer og katten Alex. Jeg er utdannet personlig trener, har videreutdannet meg innen ernæring og folkehelsearbeid og har en rekke sertifiseringer innen gruppetrening og idrett. Dette bruker jeg sammen med 15 års erfaring fra treningsbransjen til å drive mitt eget boutique-treningsstudio som spesialiserer seg på smågruppetrening, som kursholder i treningsbransjen, eventtrener og som fysisk trener i ballidretten.

Min forkjærlighet for trening i grupper startet som aktiv håndballspiller og trener gjennom tenårene, hvor jeg så tok med meg dette engasjementet for bevegelse inn i treningssenterbransjen. Jeg har jobbet som instruktør, gruppetreningsleder, produktutvikler og senere produktsjef ved to av landets største treningssenterkjeder, men har i dag viet arbeidshverdagen helt til den kortreiste og lettbeinte treningen for folk flest. Mitt solfylte samarbeid med VING Treningsreiser gjør at jeg har hele verden som arbeidssted i verdens deiligste deltidsjobb noen uker i året. I tillegg til dette samarbeider jeg med G-sport,  Det nye Shape Up, Abilica og Grete Roede.

Jeg håper www.solvesundrehagen.no kan være et nyttig og helsesmart sted for deg å klikke innom ukentlig og at du får gode tips og triks til å leve sunt uten å ha det kjipt!

Hilsen Sølve