Hverdagsliv, Trening

En annerledes og spennende høst …

3. september 2018

September er nettopp i gang og jeg merker at jeg har fått ristet av meg en litt sommerslapp kropp. 2018 leverte en utrolig god, lang og innholdsrik sommer som sørget for ny stå-på-vilje og drivkraft i en litt annen retning…

September har siden 2012 for meg vært smekkfull av lederoppgaver, gruppetrening, personlig trening og treningsstudio-trøkk. Både som leder av store senter og selvstendig i mitt eget studio har dagene gått med til å legge tilrette for at ansatte, kolleger og samarbeidspartnere skal kunne gjøre sin jobb så sømløst som mulig.

Det har vært solid arbeidserfaring å ta med seg med heftig mange opp (og nedturer), men jeg har det siste halve året sett et veldig behov for å kunne rydde plass til å jobbe bedre med min egen merkevare, fremfor å bruke tid på å tilrettelegge for at alle andre skal gjøre det godt.

Jeg har i alle år sagt til mine PT-kunder at de må tenke på seg selv først, før de kan tenke på og ta vare på alle andre – så det er vell på tide at jeg lever denne fullt ut selv og ikke bare gjør det som en deltidsjobb.

Hvilke endringer har jeg gjort, da?

• Den største og viktigste endringen jeg nå gjør er at jeg flytter store deler av mine personlige trener-tjenester over på nett. Dette har tatt ekstremt mye tid i alle år og sørget for unødvendig lange og tøffe dager, lite søvn og unødvendig stress. Det at jeg nå kan følge opp mine kunder der de er, fra hvor jeg er, gir plutselig en frihet å jobbe hvor og når jeg ønsker og kan. Det gir også kunden en tettere og mere personlige oppfølging – jeg et bare et tastetrykk unna. Jeg får også arbeide med en super plattform hos www.entirebody.no , så dette gleder jeg meg til.

• Den andre store endringen jeg gjør er at jeg kun har DROP-IN-fellestreninger i studioet mitt i Porsgrunn denne høsten. Vi har her hatt et fast månedlig treningstilbud tidligere, et magisk lekent, effektivt og morsomt opplegg – men jeg så at min tilstedeværelse var så avgjørende for at dette skulle gå opp at jeg omtrent jobbet meg ihjel. Det vil da si at jeg kan tilby treninger tilpasset en timeplan som er gjennomførbar for meg fra uke til uke. Alle disse øktene finnes i PTX-appen som gjør personlig tilpasset trening tilgjengelig for alle. Følg med. Studioet er også åpnet opp for egentrening til alle kunder som har meg som sin trener enten via  PT på WEB, eller treninger i PTX-appen.

•  Jeg gjør kun samarbeid og prosjekter hvor min egen innsats er avgjørende for suksessen og gode opplevelser. Samtidig jobber jeg kun med mennesker som har egenskapene og viljen til å bygge sin egen plattform. Jeg tror helt og holdent på at om alle sørger for å gjøre sin egen jobb godt, så kan vi få til større ting sammen. Han her er ferdig med gruppeprosjekt for en stund – nå henger jeg rundt folk som står støtt på sine egne føtter.

Disse tre tingene gjør at jeg nå plutselig har plass til å gjøre ting jeg har drømt om lenge. Få en god podcast opp i lyset, utvikle et nytt gruppetreningskonsept, bli en bedre personlig trener og veileder for mine kunder, reise, kunne skrive oftere, ha mere tid til mine venner – og ikke minst; levere gruppetrening slik bare jeg kan. (skrev han uten et snev av ydmykhet)

Dette halvåret frem til jul blir akkurat like hektisk som før, men hektisk av riktige grunner. Så får vi se hva 2019 bjudar på.

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar