Hverdagsliv

Hei, festivalsommer 2018!

16. juli 2018

Den ene uka i året for alle ukene som kommer i etterkant ? Årets festivalsommer leverer like godt som postmannen, da…

Det har blitt en tradisjon å sette av en uke i sommerferien til festivalsprell i sommer-Norge. For meg handler det mest om å få bruke tid sammen med gode venner i avslappede omgivelser, omgitt av gode musikkopplevelser og semi-kulturelt påfyll. Det er deilig å ha tid til å ta den gode praten med nære venner, møte nye folk og fjase rundt uten forpliktelser med god drikke i hånda og minnerike matrester i munnviken. Festivallivet er verdensmesterskap i lave skuldre, energipåfyll og gode minner for mitt vedkommende.

Sjekk ut en liten stemningsrapport under

En stor takk til alle jeg fikk bruke mye og lite tid sammen med i helgen. Dere leverte varene, asså.

Nå suser jeg videre til Slottsfjellfestivalen på onsdag. Det gledes.

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar