Hverdagsliv, Trening

Slik ble jeg 20 år yngre på 30 minutter

18. juni 2018

Det er rimelig mange år siden jeg har kjent på den barnslige lykken av å få noe nytt. Du vet den følelsen av å være så stolt av noe at du er redd for å låne den bort. I dag kjente jeg på den deilige følelsen igjen…

(reklame for G-sport BEHA-kvartalet)

Det er nok en mulighet for at du har fulgt meg på Instagram i dag og fått med deg at jeg har fått meg ny sykkel. Sykkelen er levert av G-sport BEHA Kvartalet i Porsgrunn og lever opp til alt jeg har drømt om.

Jeg alltid brukt sykkel som fremkomstmiddel tidligere, men etter at jeg landet i Porsgrunn igjen for noen år siden var avstanden til jobb i type gå. Nå har jeg en hverdag igjen som krever litt forflytning i Porsgrunn-by og da er sykkelen helt suveren i et travelt bybilde. Godt for helsa og miljøvennlig er det også, så en god sykkel er en smart investering for både meg selv og folk som kommer etter meg.

Jeg var ute etter en sykkel som fungerte til transport i byen, som var bygget for litt fart og spenning (jeg er jo en rebell) og som sørget for fin flyt i både trafikk, bein og hjertet. Når jeg da i utgangspunktet er helt blank, fortsatt tror at man må tråkke bakover for å bremse og at sykkelen kun kan ha 12 gir så er det veldig godt å få skikkelig hjelp.

G-sport BEHA har en stor avdeling for potensielle sykkelkjøpere bemannet med fine folk som brenner for gode sykkelopplevelser. Jeg fikk hjelp til å gjøre sykkelen klar til bruk og masse kjekke tips for fremtidig god sykkehelse på den lille rakkeren.

Av ekstra tilbehør til denne doningen fikk jeg med skjermer,kodelås, støtte og flaskeholder. Og selvfølgelig hjelm.

Jeg vil gjerne slå et lite slag for at folk på sykkel setter større pris på sitt velfungerende hode og trer en hjelm over det når man er på sykkel. Om skaden først er ute, så kan du ikke reversere den.

Ta vare på det viktigste du har og bruk hjelm. 

Nå har jeg blitt den fyren som har gitt sykkelen en plass inne i huset – for den fortjener også kjærlighet og et trygt sted å sove.

Ta turen innom G-Sport BEHA om du er på utkikk etter ny sykkel, ekstrautstyr, eller bare gode råd til en god sykkelopplevelse. G-Sport BEHA tilbyr også oppfølgingsservice og hjelp til å fikse det du måtte trenge.

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar