Trening

Så seiler jeg mot Mjøsa.

13. april 2018

Nok en fredag på toget mot storbyen for gruppetimer, faglig oppdatering i Oslo og workshop ved Mjøsa…

Akkurat nå sitter jeg godt nedsunket i togsetet på vei til Tønsberg for ukens høydepunkt. Seksti dansegale og flotte kvinns venter i gruppetreningssalen til Level Treningssenter. Det er så utrolig gøy at denne timen har blitt så populær – ingenting er bedre for helsa enn å danse helgen inn en fredag formiddag.

Etter dette går turen rett videre til Norges Idrettshøyskole og deres Fagdag. En innholdsrik dag med gode innlegg på folkehelserelaterte temaer. Det florerer ikke med gode fagdager til den aller mest viktige folkehelse-kategorien, så det gleder jeg meg utrolig mye til.

Foredragene «Super hverdagsmat er bedre enn supermat», «hvordan få skikk på folkehelsen» og «aktiv kropp – sterk hjerne» står på menyen. Jeg har pussa brilleglassene og vasket begge ørene solid – skal ikke gå glipp av en fis. Jeg får ikke med meg Eva Kathrine sitt innlegg om «fordelene ved å velge gruppetrening» og det suger egentlig balle. Om det er lov å skrive.

I morgen tidlig (lørdag) farter jeg videre til et treningssenter jeg aldri har besøkt tidligere, men fått møte mye fine folk fra og hørt mye godt om. Gleder meg til gruppetimer og workshops på 360 Gjøvik – og en fin utsikt over Mjøsa!

Ønsker deg en digg fredag

Snakkes, da

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar