Hverdagsliv, Trening

Bli med på en reise inn i fremtiden og knekk nok en kode til økt treningslyst, da vell?

11. april 2018

Hva hadde det betydd for deg å kunne tilpasse treningshverdagen din til den andre hverdagen fra uke til uke, kun trene med dine favorittrenere, og velge treningsøkter fra  øverste hylle?

Dette innlegger her kunne godt ha vært merket med reklame for egne tjenester, men idéen bak tjenesten jeg skal dele med dere er så i tråd med mine personlige tanker om hvordan lettbeint, tilgjengelig og folkelig trening skal gjøres tilgjengelig , at jeg ser på det som et løft og fremsnakk for bedre helse hos folk flest. 

(fortsetter under bildet med nyttige ting du vil vite om)

Min filosofi om å dele treningsglede og helsesmart bevegelse går hånd i hånd med tanker om at trening må gjøres tilgjengelig for så mange som mulig. Alt for mange binder seg opp til månedsvis med treningsavtaler med trenere og treningssentere hvor tilbudet endrer seg, men prisen forblir den samme. Sjukt irriterende og rimelig gammeldags, sant ?

I høst fikk jeg presentert PTX-appen, som best kan beskrives som et AirBNB for mennesker som vil bevege seg. En oversikt over trenere, treninger og aktivitetskurs som kan bookes pr. enkelt gang. Altså så betaler du kun for det du faktisk skal, trene, også sitter man igjen med resultatene det gir å trene tilpasset, personlig og uten dårlig samvittighet.

Se litt om mine tanker rundt trening og hva jeg tilbyr i Porsgrunn, Skien og Grenlandsområdet under.

Etter tre måneder med testing av denne løsningen er jeg nå klar for å utvide bruken av denne, dele den med så mange som mulig, og bidra til at enda fler blir sterkere, når målsetninger og er i aktivitet.

Vil du være med på denne reisen her? Da må du gjøre følgende:

• last ned PTX-appen via AppStore til Iphone, eller benytt webadressen www.getptx.com til android.

• følg dine favorittrenere inne i appen (Sølve Sundrehagen, Pia Seeberg og Maren Erdvik f.eksempel)

• book deg på ukentlige treninger i ditt nærmiljø, tilgjengelige treninger der du er på ferie, eller kast deg i bilen for et treningsmaraton over hele landet.

(fortsetter under bildet med noen velvalgte ord)

Litt om meg og mine treninger som du vil finne i appen utover våren, sommeren og høsten. Informasjon om den enkelte timen finner du i PTX-appen.

– Bungee Training (ute)- Pulsstep & Styrke (inne)- Hit Sirkeltrening (inne og ute)  – TRX & Slyngetrening (inne og ute) – Soma Move (inne og ute i solen)- Høypuls & Aerobic (inne) – Stærk (inne) – Løft (inne) –

Jeg håper at dette kan være det superalternativet som gjør at du knekker nok en kode til mere aktivitetsglede og treningslyst. Jeg lover å levere gjennomtenkt, leken og effektiv trening til deg som gjør at du vil komme tilbake – igjen og igjen!

Sees vi i PTX-appen, og på drop-in-trening i 2018? Det håper jeg.

Snakkes, da.

//Sølve

 

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar