Trening

En real gruppetreningshelg!

9. mars 2018

Jeg har aldri vært noe utpreget a-menneske, men livet som selvstendig næringsdrivende har en litt annen hverdag enn tidligere. Hvor jeg tidligere jobbet lange dager, jobber jeg nå enda lenger dager, så det er trivelig, da. Uansett har jeg blitt rimelig rutta (rutinert for eldre lesere) på å…

…komme meg opp rundt 06:00 en gang. Jeg er stolt av meg selv. Og evig glad for at det nå er begynner å bli lysere dager. Det er så hyggelig å våkne til lys på puta og all den rosa-boble-magien der.

Mitt beste tips for å komme seg opp om morgenen, sa du? Ikke slumre. Stå opp når klokka ringer.

Mitt beste tips for å kvikne til litt raskere på morgenen, sa du? Spill musikk. Som skaper god stemning og er dansbar. Det får i gang sirkulasjonen.

Spurte du om mitt beste tips for å sørge for en god start på dagen, sa du? Beregn 15 minutter lenger tid på morgenen til å få unna det som må gjøres. Stress er døden og sørger for dårlig stemning på innsiden, med samboer, og gir tillitsproblemer hos husdyr. Ingen har tid til det.

Mitt beste tips for en god følelse i kroppen på morgenen som jeg har stjålet av en annen, sa du? Drikk en flaske, eller et svært glass med kaldt vann. Føler seg så rein, si. Rensa. Klar for livet. Takk til Pia Seeberg for inspoen.

Vannet under er sponset av rørsystemet i Porsgrunn, flaska er gjenbruk fra en gang jeg tok et dårlig valg om å betale for vann på flaske

I skrivende stund presser jeg unna litt arbeid på toget til Tønsberg hvor jeg skal ha timer både på formiddagen og ettermiddagen i dag. Ukens faste FUNKY FRIDAY, etterfulgt av TRX&STEP, før HIP-HOP-Gro og jeg klassær på med dance-happening klokken 17:00. Stedet er LEVEL Trening. Være med? Jeg er raus på prøvetimen i dag, asså.

I morgen går turen til Drammen og MOOV Trening. Var så heldig å få besøke denne gjengen i høst med noen vanvittig deilig treningsopplevelser og har ladet opp til akkurat det samme en gang til, da.

Jeg skal faktisk til både Skarnes, Gjøvik og Oslo med kule eventer og gjestetimer i ukene fremover, så plinga på om du er i området.

Snakkes, da.

//Sølve

 

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar