Trening

En helg uten trening (video)

2. mars 2018

Endelig fredag og klart for timer på Level Tønsberg igjen. For en gangs skyld skal jeg faktisk gjøre noe helt annet enn trening hele helgen…

Etter å ha holdt kurser og eventer samtlige helger så langt i år, skal jeg for en gang skyld ha helt fri. Turen går til Stavanger for å følge en av håndballjentene jeg trener i norgesmesterskapet for Bylag. Jeg er selvfølgelig evig stolt over at hun er tatt ut og gleder meg til å være supersupporter for Drammen Bylag.

Fredag betyr at dagen starter tidlig for å reise til Tønsberg og ha mine faste gruppetimer på Level Treningssenter og Badesuperspa. Dansetime, TRX-slyngetrening og Step Aerobics venter. Et skikkelig høydepunkt!

Sjekk hvor deilig vi har det i videoen under her. Hjertet og smilemusklene får kjørt seg!

…men altså, klokken 15:30, da kobler jeg på livet med helgefri og setter meg på flyet…

Snakkes, da.

//Sølve

 

 

 

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar