Trening

Hei, Oslo og Shape-Up Convention Kickstart!

16. februar 2018

Da sitter jeg på toget igjen fra P-byen for å bruk helgen på morsomme jobboppdrag i hovedstaden . I morgen venter en fullbooket Convention med spreke jenter og mange dyktige treningskolleger. Faktisk gleder jeg meg veldig til…

… å delta på et par timer med instruktører jeg aldri har fått trene sammen med tidligere. Jeg syns Shape-Up og Piapiapia (Pia Seeberg sitt «Drammen J14»-Snapchat kallenavn) har gjort en veldig god jobb med å hente inn friske pust til denne inspirasjonsdagen. Det er ikke alltid at de flinkeste folka er de mest synlige, så jeg håper på noen kule wow-opplevelser i helgen som jeg kan ta med meg videre. Helgens utstillere og sponsorer stiller også med sine utvalgte instruktører og treningsambassadører – så dette blir en gøyal helg !

Noen av fint-folkene som skal levere klasser på Shape-Up Convention Kickstart.

Sjøl er jeg veldig glad og stolt over at jeg får være en del av trenerbasen som Shape-Up benytter seg av. Shape-Up-magasinet har en unik posisjon i Norge når det kommer til å påvirke flotte jenter (og gutta boys om de mannen seg opp til å lese bladet) i alle aldere til å ta gode helsevalg, se viktigheten av treningsvarasjon for varig treningslyst og dele treningsfaglig kunnskap på et forståelig nivå. En oppgave jeg selv også tar seriøst – så dette samarbeidet setter jeg ekstra pris på da jeg får trene og snakke direkte til en viktig målgruppe. Dette året venter faktisk flere kule opplegg med Shape-Up-teamet, så det blir party-o-rama.

Jeg bidra med en tøff intervallbasert kondisjonstime til musikk, med deilige 8 minutters-drag, en leken dansetime for hjerte – og smilemusklene og en workshop i riktig bruk av massasjerulle. Anbefaler å få med seg den siste der – så slipper du å se helt merkelig ut når du tenker at det bare er «å-rulle-i-vei» på den massasjerulla på gymmet.

Nå skal jeg opp på Domus Athletica for å sjekke ut morgendagens fasiliteter sammen med Eva Kathrine Thomsen  (som også skal svinge svansen i helgen).

Jeg gleder meg – og ser skikkelig frem til å treffe nye og gamle gruppetreningsglade mennesker.

BTW så er header-bildet i denne bloggsaken det støggeste bildet av meg som eksisterer på det åpne markedet (fra Shape Up Weekend på Geilo i fjor) Takk til Egmont som så flittig bruker det. All kjærlighet sendes deres vei <3

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar