Trening

Når du treffer fine folk!

12. februar 2018

Denne helgen har jeg bruke på å dele erfaringer og gode opplevelser med noen av treningssenterbransjens bedre folk….

*Inneholder reklame for egne tjenester*

Mine arbeidsuker er stort sett delt opp i flere ulike oppgaver. Hovedjobben ligger hjemme i Porsgrunn hvor jeg driver studio teleSPREK, men jeg er også så heldig at jeg får holde kurser og workshops for andre superaktører i bransjen.

I 2017 var jeg så heldig at jeg fikk bli kjent med Nina Kjoshagen og hennes team på FAMILY Sports Club Mysen, og i helgen gikk turen tilbake til dette senteret for å holde workshop i «teambuilding, kunderelasjoner og uforglemmelig treningsopplevelser»

Mine år som serviceleder, sportslig leder og fagansvarlig i treningsbransjen har gitt meg mye verdifull erfaring jeg gladelig deler med andre. Mest av alt er det utrolig morsomt å få sette sammen innspill, gode ideer og beste praksis fra sentrene jeg besøker med egne opplevelser for å gjøre solide treningssenter enda litt vassere.

Jeg har to ulike workshops og foredrag jeg tilbyr og har skreddersydd:

«teambuilding, kunderelasjoner og uforglemmelige treningsopplevelser»

og

«instruktørrollen – hvordan få folk til å komme tilbake på gruppetrening igjen og igjen». 

Begge legges opp på en slik måte at deltakerne selv er svært delaktige underveis, og dermed også sammen kommer frem til optimale løsninger og retningslinjer for akkurat sitt senter. En god måte å bygge felles servicekultur, samtidig som man beholder den lokale tilhørigheten (som er dritviktig)

Jeg har allerede startet bookingen vi årets workshops og gleder meg til å besøke treningssenter både i sør, øst, vest og midten utover i 2018!

En stor takk til FSC Mysen for at jeg fikk ta turen til dere. Nok et fantastisk flott treningssenter med bøttevis av dyktige ansatte som tar vare på kunden, gir personlige opplevelser og jobber for å beholde treningsgleden!

Vi snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar