Hverdagsliv, Trening

Morsom og spennende helg i vente…

9. februar 2018

Akkurat nå sitter jeg på toget til Tønsberg for å ha mine ukentlige gruppetreninger på Level Tønsberg. Deretter venter fest og sprell..

*inneholder reklame for meg selv og min superallrighte workshop for gruppetrenere*

Som de fleste har fått med seg har jeg fredagsfest hver fredag klokken 09:30, 10:30 og 11:00 på Level Tønsberg. Dans uten stans, slyngetrening i TRX og enkle-å-følge-kombinasjoner på stepkasse venter en deilig gjeng med folk og meg i salen. Det er skikkelig deilig å få lettet på aerobic-trykket en gang i uken. Bare danse, svette ut og ha det gøy – uten at alt skal være så målbart, planlagt og tilpasset. Det er trening som legger seg rett på trivselen.

Spillelisten til mine dansetimer finner du her.

https://open.spotify.com/user/1144682183/playlist/4oZ156ZukEbNPPr09IhmOK?si=qhX1ERWnStSkt0u8b-R6kQ

Vanligvis farter jeg avgårde til neste prosjekt, eller hjem for timer i superstudioet i Porsgrunn, men i dag har jeg blitt invitert på julebord med mine kolleger i Tønsberg. Jeg skal til og med få lurt inn et lite besøk på en AFRODANCE som oppladning. Det gledes skikkelig til hele pakka.

Frokost for folk som ikke er så glad i frokost 

I morgen går turen videre til Family Sports Club Mysen, med superkvinne Nina Kjoshagen i spissen, for fag-dag og workshop med hele hennes superteam med ansatte. Teambuilding, gruppetreningsledelse og instruktørrollen står på agendaen. Gleder meg veldig til å få dele erfaringer og tanker med en svært dyktig gjeng. Disse workshoppene jeg har utviklet og får lov til å holde er ufattelig givende og morsomme. Jeg får dele mine ting, men lærer også utrolig mye fra andre gode treningskulturer.

Lørdagskvelden planlegger jeg å bruke med en kompis i Oslo, og søndag venter håndballkamp i Vikersund og en svipptur til Hallingdag for å besøke familie.

Ser virkelig frem til mange morsomme oppdrag fremover. Hektiske uker og hektiske helger. Hvile skal jeg gjøre i graven.

Lyst til å booke meg til ditt treningssenter for event-timer og workshop ? Ta kontakt med meg. Høsten 2018 er ikke langt unna.

Ønsker deg en riktig god helg.

Snakkes, da

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar