Hverdagsliv, Trening

UNTZ…UNTZ…UNTZDAG!

7. februar 2018

Det er ingenting som gjør meg gladere enn at noen faktisk etterlyser ukas dunkende spilleliste til trening og aktivitet. Denne uken er vi tilbake på remixkjøret, og den første låta er den eneste nyinnspillingen av akkurat denne klassikeren jeg syns er helt episk…

For deg som er ny leser av denne bloggen vil jeg bare nevne at du nå er inne på det ukentlige innlegget hvor jeg deler en musikkliste for resten av uka. Spillelisten er ikke variert, tilpasset, eller gjennomtenkt – det er kun musikk jeg selv digger og får opp treningslysten til. Så om det skulle være at den ikke passer deg, så er vi to forskjellige. Jeg respekterer deg for det, mangfold er viktig – og du kan fortsatt komme langt i livet på tross av din dårlige musikksmak <3 (smilefjes)

Som alltid finner du spillelisten på SPOTIFY (strømmetjenesten). Søk opp SØLVE SUNDREHAGEN, trykk følg, og slå deg laus.

Er du klar over at det å danse er godt for hjertet, koordinasjonen og mobiliteten ? I tillegg er det godt for godfølelsen og selvtilliten. Ingen grunn til å være tause-Birgitte på sidelinja når bassen deler heftige rytmer. Kast deg med og kjenn på godfølelsen. Sammen, eller alene. Samme for meg – bare rør på deg.

 

Du finner spillelista her:

UNTZDAG SPILLELISTE UKE 6

1: The Heat, Ralph Felix & SDJM

2: The Darkside, Comiccon

3: Maya, Croocked

4: Bonfire, Knife Party

5: I turn To You, Melanie C (remix)

6: Symphony, Zara Larson (remix)

7: What About Us, Tiesto (remix)

8: Every Time We Touch, Cascada

9: Bitch Better Have My Money, Rihanna (remix)

10: Bun Up The Dance, Dillon Francis

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar