Hverdagsliv

En helt sjukt hektisk uke

4. februar 2018

Jeg skal ikke si at jeg ikke er vant til hektiske og innholdsrike uker, men denne siste uken har vært rimelig røff…

Sindre og jeg har flyttet inn i nytt hus i Porsgrunn etter tre måneder med oppussing og klargjøring. Vi hadde mål om å være inne før jul, men det lot seg rett og slett ikke gjøre. Heldigvis hadde vi verdens triveligste utleiere i den gamle leiligheten som lot oss bo en måned ekstra for å kunne bli ferdige med di største oppgavene på vår nye adresse.

Ok, da. Dette er bare det eviggamle uthuset på tomten, som i tillegg er vernet grunnet alder. 

Oppussing er virkelig ikke noen lek og spesielt ikke i et hus som nærmer seg 200 år med stormskritt. Sjarmerende skjevheter og kreative løsninger er ikke like tilfredsstillende når lister skal legges, maling skal males og gulv skal plasseres.

Jeg skal helt ærlig innrømme at det har gått endel kuler med varmt oss to i mellom i denne prosessen. Og jeg er usikker på om det blir et like heftig oppussingsobjekt neste gang (stramt smilefjes)

Uansett. Det ble ekstremt bra. Og det er ekstra gøy å flytte inn i et hus som du har bidratt med noe selv.  Virkelig svettet for det. Vi og katten har seriøst funnet roen (midt på gulvet da vi mangler sofa)

Nå er jeg klar for en uke med jobb i Grenlands deiligste studio, før timer og julebord med Level Tønsberg på fredag og kurs og workshop for FAMILY Sports Club Mysen på lørdag. Er du i nærheten ? Bli med på timer, da vell.

Den bloggen her vinner jeg ikke noen award for i kveld, men det går fint. Den er fet og kul uansett.

Åh du? Følg oss gjerne på @sommervegen på Instagram .

Snakkes, da.

//Sølve

 

Du kommer til å like

2 Comments

  • Reply Elisabeth 31. mars 2018 at 05:57

    Kjempe fin blogg må si… synes huset dere har pusset opp er drit lekkert dere har vært kjempe flinke

    • Reply Sølve Sundrehagen 3. april 2018 at 14:44

      Tusen takk for fine ord!

    Legg igjen din kommentar