Hverdagsliv, Trening

ENDELIG UNTZDAG IGJEN!

31. januar 2018

Denne gangen er jeg evig sent ute med ukens faste innlegg på bloggen med musikktips for deg som liker litt UNTZ UNTZ og rytmer du kjenner i hjertet. Og denne ukens sisteplass, men ikke minsteplass, drar frem tenåringsnostalgien…

Sindre og jeg flytter inn i nytt hus i dag, og vasker ut av gammelt. En slik dag har rett og slett ikke nok timer. Ufattelig deilig det skal bli å bo i vårt helt egne hus. Skal hamre spikere i veggen uten et snev av dårlig samvittighet. 

Uansett, her kommer mine ti favoritter for ukens treningsøkter. Denne uka er jeg rett og slett på REMIXKJØRET.

(PSSST! Lista ligger åpen på SPOTIFY. Følg meg der)

Nyt det, da.

Snakkas, da.

//Sølve

1: With Every Heartbeat, Son Of 8

2: Children, Keanu Silva

3: When Doves Cry, YNOT, Kosmo Klein

https://m.youtube.com/watch?v=PzF3InC0Sj0

4: Children, Christopher S

5: Cafe Del Mar, Beat Service

6: The Girl Is Mine, 99 Souls

7: Paradise, Tiesto Remix, Coldplay

8: September, Throttle, Eart Wind and Fire

9: Aint No Mountain High Enoug,

10: LAmour Toujours, Tiesto Edit, Torres

 

 

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar