Hverdagsliv, Trening

Endelig UNTZDAG uke 4!

24. januar 2018

 

Da er det klart for den 2. utgaven av UNTZDAG her på bloggen. UNTZDAG er den oppturen du trenger på musikkfronten mitt i uka for å holde treningslysten gående. Jeg deler mine favoritter på trening denne uken med deg. Den første er min absolutte favoritt og den åttende gir skikkelig deilig norsk sommerfølelse…

Ukas liste inneholder ikke mindre UNTZ UNTZ(!) enn forrige uke og sørger for at både løpeturen, gruppetimen og løfteøkta går litt lettere. Om du har lik musikksmak som meg, da. Om ikke blir spillelista rimelig kjip (kleint smilefjes). Som alltid finner du spillelista på SPOTIFY på min profil «Sølve Sundrehagen».

1: Rosendale, Landslide

2: Slave 2 the Rhythm, Audien Remix, Michael Jackson

3: Would You Ever, Skrillex

https://www.youtube.com/watch?v=r-SurvChGFk&list=RDr-SurvChGFk&t=135

4: I wanna Dance With Somebody, The Cube Guys

5: Friends, Justin Bieber

6: Rhythm is a Dancer, MaxRiven

7: Afterhours, Diplo & Nina Sky

8: Sayonara, Elly Ekko

9: Elastic Heart, Steve Pitron & Max Sanna Remix

10: Deep Down Low, Vaentino Kahn

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar