Trening

En av de beste sidene ved å være gruppeinstruktør!

21. januar 2018

Jeg pleier stort sett å ha rimelig hektiske og aktive helger og denne helgen var ikke noe unntak. Disse to helgedagene var en real egotripp for ny kunnskap og videre utvikling av gruppeinstruktøren i meg…

I alle år jeg har jobbet med gruppetrening har jeg vært veldig opptatt av å alltid oppdatere meg selv med ny kunnskap og faglig påfyll. Nye utdanninger og sertifiseringer har det blitt mange av, men ikke alltid har jeg valgt og undervise disse videre. Jeg søker like mye kunnskap for å ta med meg i utviklingen av egne konsepter, eget øvelsebilde og for å ha enda flere strenger å spille på.

Derfor blir jeg også svært glad når jeg får delta på kurs som jeg syns er så solide at jeg ønsker å undervise disse videre i helhet, slik som jeg opplevde i helgen.

SOMA MOVE er et atletisk og pulsdrivende treningskonsept som utfordrer mobiliteten din i bevegelser kroppen er skapt for å gjøre. Hjertet hamrer mens du flyter gjennom store dynamiske øvelser som tester deg i ytterposisjoner, arbeider beinhardt med kjernemuskulaturen og bygger opp kroppsvektsstyrken din. Dessuten ler du mye. Spesielt når du oppdager at potetsekk-kroppen har uant potensiale som krypende øgle og kjeitete løveunge.

Min opplevelse var at jeg fikk delta på et helhetlig og gjennomtenkt treningsopplegg helt uten tilfeldigheter, samtidig som jeg ikke ble tvunget inn i posisjoner og øvelser som føltes ubehagelige. Prikken over i-en er drivende godt komponert musikk som tar deg med på en gjennomført treningsopplevelse.

Oppsummert et svært solid treningskonsept som fyller et tomrom i treningsbransjen her hjemme. Mobilitetstrening for pulsentusiaster.

Godt veiledet av to gode kolleger og gjennomførte kvinns, Eva Katrine Thomsen og Silje Thorstensen, har dette vært en skikkelig fylle-på-helg.

(Pia tipser om optimal liggestilling over)

Nå lander jeg straks trygt og godt hjemme på sofaen i Porsgrunn for en kveld med beina høyt og energinivået lavt. Du vet. Den perfekte avslutningen på helgen.

Gleder meg til å dele SOMA MOVE-opplevelser med fine folk på studio teleSPREK utover vinteren og våren.

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar