Trening

TIDENES AKTIV-FREDAG

19. januar 2018

Noen fredager er litt bedre enn andre fredager. Denne fredagen leverte treningsopplevelser som gir masse treningslyst inn mot helgens spennende gruppetreningskurs i Oslo og nytt faglig påfyll…

Jeg har aldri vært noe A-menneske, men livet som selvstendig næringsdrivende krever full fleks rundt arbeidstider, så når klokka ringte 06:00 i dag var det god stemning i topplokket. Det har blitt en vanesak. Dessuten sover jeg litt bedre når jeg står opp litt tidligere. Vinn vinn.

Hver fredag går turen til LEVEL treningssenter i Tønsberg for ukas deilige utblåsning på gruppetreningsfronten. Er veldig stolt av å få være en del av det voksne og erfarne teamet til Irene Aarø (boss-lady). Dessuten er det en magisk deilig gjeng med medlemmer som hver fredag både danser, trener TRX og stepper med meg på senteret. Fine folk som trener for å leve lenge og ha gode liv med spreke kropper.

Etter Tønsberg gikk turen videre til hovedstaden for spennende møte med potensiell samarbeidspartner i 2018 og trening på mitt favorittsted for egentrening BARRY’S BOOTCAMP. BARRY’S er digg fordi stedet mikser opp styrketrening for hele kroppen med spenstige intervaller på løpemølle. Det er fantastisk å bare bli fortalt hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gjøre det. La tankene fly til heftige beats i røffe lokaler med god energi. Du har ikke vært på en skikkelig time på mølla før du har vært på BARRY’S. Takk til evige superdame og sister-fra-en-annen-mister Stine (Hartmann) som leverte show, trening og heftig spilleliste. Dessuten en evig shout-out til treningspartner Ann-Mari (Rindarøy) som hadde sin første tur på BARRY’S på tross av at hun hater å løpe. Stolt av deg.

Nå har jeg slokna på sofaen sammen med Rindarøy med sushi og rødvin. Burde dusja, men det skjer ikke før en halv flaske rødt er innabords.  Siste delen av oppladningen til helgens instruktørkurs i SOMA MOVE. Gleder meg til påfyll og ny kunnskap sammen med gode kolleger.

Fred ut.

Snakkas, da.

//Sølve

 

 

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar