Hverdagsliv

«Har du sigg?», studioplaner og hull.

16. januar 2018

Ukesstarten ble en litt annen enn den aktive og fine jeg hadde sett for meg i går. All jobb og trening utgikk av den enkle grunn av at jeg ble lenket til verdens hyggeligste stol noen timer på mandag ettermiddag…

(inneholder reklame)

Det er en stund siden jeg delte nest bakerste jeksel i to, men i går våknet jeg opp med tannverk og hovent tryne, så turen gikk til verdens beste og triveligste tannlege. Laila Brøndbo driver Løvetannklinikken på Nense og sørget for fylling, trøsting og lavterskel tannveiledning av store gutter som hadde fått sitt første hull (i tanna) i sitt liv. Jeg håpet på tannbørste som takk-for-besøket-gave, men var for gammel.

Dermed utgikk den planlagte superkjappe styrkeøkta jeg gjør hver mandag i studioet. Den skulle sett slik ut:

A1) 3 X 12 Goblet Squats

A2) 3 X 12 PullUps

B1) 3 X 12 Bulgarske Splittbøy i TRX

B2) 3 X 12 Armhevinger i TRX

C1) 3 X 12 Face-Pull i TRX

C2) 3 X 12 Runners i TRX

RIP, superkjapp styrkeøkt. Jeg tar deg igjen i ettermiddag når jeg trasker inn disse dørene her for litt tirsdagsaktivitet.

Uansett startet dagen i dag med to veldig spennende møter i forbindelse med et nytt treningsprosjekt jeg har gående her i Porsgrunn. Studio teleSPREK har vært en fantastisk reise og det er ingen hemmelighet lenger at vi jobber med utvidelse i 2018. Det er masse som skal på plass før ting er endelig, men nå ser jeg virkelig et stort deilige lys i enden av planlegginstunnellen.

Det var forøvrig på vei til dette møtet i dag jeg hadde den lille kleine opplevelsen som skapte overskriften. Det er rimelig bløtt i Porsgrunn i dag og jeg trasket våt gjennom sentrum. På veien plasker jeg forbi en godt innpakka voksen kar som måker snø som spør; «Har du sigg?» Jeg retter meg opp og tar på meg det lettere irriterte ansiktet og svarer: «Ser jeg ut som en som røyker..?» Da ser jeg at han peker på skoene mine og innser at han egentlig bare lurte på om jeg hadde PIGG? Og det hadde jeg jo. Piggsko er livet i dårlig vær. Disse under fra Salomon og G-Sport BEHA har holdt meg tørr gjennom 11.000 sørpeskritt utendørs idag.

Sorry, kompis. Det var ikke meningen å glefse.

#livetsomlettantennelig

Nå venter gruppetimer før utviklingsarbeid for Norges Håndballforbund i kveld.

Piggskoa på!

Snakkes, da.

//Sølve

Du kommer til å like

Ingen kommentarer

Legg igjen din kommentar