Hverdagsliv

Manneinfluensa, semi-blogg og ny uke

14. januar 2018

Hei, folkens

Etter en rimelig hektisk uke har jeg i dag endelig fått ferdigstilt min egen hjemmeside. Hvor bra er ikke det egentlig ? På grensen til episk.

Jeg har lenge hatt i planene at jeg burde få meg min personlige hjemmeside, men har rett og slett nedprioritert dette frem til jeg ser en mulighet til å faktisk holde den vedlike.  Nå har jeg fått ryddet plass i ukeskalenderen til to ukentlige skrivedager, så da har jeg mekka meg selv et godt utganspunkt…. 

En stor takk til min evige hjelper i den store internettverdenen, Rolf Anders, som har skaffet meg en hjemmeside jeg kan se fresk og fresh ut på, uten å måtte åpne en eneste datamaskin. Mobiltelefon er livet, og bloggingen blir enklere om jeg kan skrive på farten.

Og der skrev jeg det. Bloggingen. Jeg har ikke helt innrømmet for meg selv enda at dette skal bli en blogg, så i fornektelsens ånd vil jeg ut første kvartal av 2018 referere til dette som min hjemmeside. Forøvrig ikke første gang jeg har en blogg, men det kan vi komme tilbake til (pinlig stillhet)

Denne andre helgen i januar skulle bli nok en aktiv en, men etter gruppetimer og håndballkamp i går,  kom halsbetennelse og feber snikende og jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å se serier og lese meg opp på manneinfluensa. Var du klar over at nyere forskning faktisk viser at vi menn blir sykere enn kvinner ? Testosteronet i kroppen øker symptomene og gir høyere ubehag ved sjukdom. Med mitt testosteronnivå er det egentlig rart at jeg ikke er dausjuk.

På tross av at jeg er helt i slutten av livet med denne forkjølelsen, så starta jeg søndagen frisk og opplagt med å kaste gårsdagens reste-potetgull i søpla. Beklager til folkebevegelsen www.spisoppmaten.no med Mette Nygård Havre i spissen, men det var av helsemessige årsaker. Grunnet til at jeg er litt sexylubben er nettopp det at jeg alltid spiser opp den maten. Alltid. Alt. Slikke tallerken. Ned på makronivå.

Anyways. Mekka meg en solid bolle med cottage-cheese og propudding til frokosten. Spiste opp. Skulle rydde etter meg og åpnet døra til søppelbøtta. Tok ut sørlandschipsen igjen og fullførte denne. Av miljøhensyn. Selvfølgelig.

Resten av dagen har jeg sett serier og vurdert å gå meg en tur. Helt frem til nå faktisk. Så det er planen. Er rolig gåtur for å friske opp både innsiden og utsiden av kroppen litt før en ny uke i studioet.

Den kommende uken blir av den aktive sorten med mye jobb i studioet, tre gode treningsøkter, timer på Level Tønsberg og kurshelg med fine folk i Oslo.

Det gledes mye.

Vi snakkas, da

//Sølve

 

 

 

 

Du kommer til å like

3 Comments

 • Reply Ann-Karin Pedersen 14. januar 2018 at 19:37

  Gratulerer med hjemmeside( blogg) Sølve Kommer til å bli såååå bra, som SLT annet du gjør Lykke til videre med manneinfluensaen din og hjemme sida di

  • Reply Ann-Karin Pedersen 14. januar 2018 at 19:39

   alt, skulle være alt 🙂

 • Reply Janne Hetlelid 14. januar 2018 at 21:00

  Stå på Sølve og lykke til med «hjemmesiden»

 • Legg igjen din kommentar